Huisregels

Verhindering

Bent u door omstandigheden verhinderd, dan vragen wij u vriendelijk om minimaal 48 uur van te voren uw afspraak telefonisch of per mail te verzetten of annuleren. Bij niet tijdig annuleren is onze behandelruimte leeg. Hierdoor zijn we genoodzaakt om 50 % van de behandeling in rekening te brengen.

Tevreden

Wij vinden het fijn als u eerlijk aangeeft wat u van ons verwacht. Wat u wel prettig vindt en wat niet. Zodat wij de behandeling daar beter op kunnen afstemmen. Uiteraard horen wij het graag als u tevreden over ons bent.  Hoewel wij ons uiterste best doen om een goede kwaliteit van diensten en producten aan te bieden, kan het zijn dat u toch niet tevreden bent. In dat geval horen we dit graag van u, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Advies

Bent u op zoek naar een product of make-up, plan dan online een intake in. Zodat we uitgebreid de tijd voor u hebben. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch raadplegen.

Betaling

U kunt bij ons zowel contant als met pin betalen.

Parkeergelegenheid

Er is voor de deur genoeg ruimte om uw auto te parkeren.

Hygiëne

Bij Mooi Bij Ellen! gaan we zorgvuldig om met de hygiëne en veiligheid. We zijn aangesloten bij de ANBOS en werken volgens de HAM-codes.

Allergie

Mocht u onverwachts een allergische reactie krijgen, laat dit ons dan meteen weten. We zoeken dan samen voor een oplossing. 

Spaarprogramma

Bij Mooi Bij Ellen! werken we met een spaarprogramma. We vinden het namelijk heel fijn dat je ons vertrouwt en bij ons terugkomt. Sparen doen we heel eenvoudig: Bij iedere 25,00 op besteding van behandelingen en/ of producten krijg je spaarpunten. De gespaarde punten kun je inleveren op een nieuwe behandeling of nieuw product om de huid extra te verbeteren.