huid verbeteren – green Peel

Huid Verbeteren – Green Peel

Uw huid verbeteren? Green Peel zuivert de huid en lost problemen als acne en anti-ageing op.

huid verbeteren

Green peel

De kruidenpeelingen van Dr. Schrammek zijn een mix van zuivere, natuurlijke en plantaardige ingrediënten samengesteld om de huid te verbeteren. Het doel van deze behandelingen is het creëren van een gezonde huid en het vinden van een oplossing voor talrijke huidproblemen zoals de onzuivere huid, acne en anti-ageing. Er zijn 3 verschillende sterktes de huid te verbeteren.

Green Peel

3 sterktes

1. Fresh up

Fresh up, een zachte methode voor een mooie uitstraling en gezonde glans. Ook ideaal om preventief in te zetten tegen huidveroudering en verlies van elasticiteit. en het vertragen van het verouderingsproces.

2. Energy

Energy, deze peeling activeert je bloedcirculatie, waardoor je huid een energie boost krijgt met celvernieuwing als resultaat. Je krijgt een mooie huidteint en een frisse uitstraling. We adviseren deze behandeling vaak bij een beschadigde huid, littekens, hyperpigmentatie en het verkleinen van poriën. De huid verbeteren met deze intensieve behandeling is fijn voor een paar keer per jaar. Deze behandeling bevat een ampullen kuur. 

3. classic

Classic, je huid verbeteren in 5 dagen zonder het gebruik van schadelijke chemische stoffen en zonder cosmetische chirurgie? Dat kan met deze peeling. De Green Peel Classic heeft een intensieve werking, wat prachtige resultaten geeft bij een vale, onbeschadigde huid, onzuivere huid of een huid met grove poriën. Deze behandeling bevat ook een ampullen kuur voor thuis en een nabehandeling. 

Tarieven